Warner Bros Studio Tour: The making of Harry Potter

I starten av januar var jeg i London med søskenbarnet mitt, Jørgen og vi hadde en knall tur! Fikk sett mye av London som jeg ikke har fått sett før, selv om vi hadde bare 4 dager der. Kunne så gjerne tenkt meg vertfall 2 uker der når vi først var der, siden vi alltid hadde så mye vi ville gjøre. Det er min favoritt by å reise til foreløpig og det blir nok ikke så lenge før jeg reiser tilbake om jeg kjenner meg selv rett! Hovedgrunnen til at vi dro var at vi har snakket så lenge om å dra på The making of Harry Potter sammen, så nå fikk vi endelig gjort det. Det var helt fantastisk og jeg hadde IKKE lyst til å forlate studio etter runden var over. Jeg lengter så sinnsykt tilbake og gleder meg til den dagen jeg setter føttene innenfor de dørene igjen! Alt i alt, som sagt, en KNALL tur! 


Inngangen til The great hall. Kjempekul opplevelse å oppdage dørene! Vil ikke avsløre noe mer enn at dere som vil reise dit en gang bare kan glede dere kjempemasse! 


Inne i The great hall. Som dere ser så var det fortsatt jul på Galtvort når vi var på besøk, noe som var PERFEKT.
Kostymer fra Gryffing.


Sovesalen. Harry Potter sin seng.


Et bilde fra Gryffingenes oppholdsrom.


Og vi måtte of course ta bilde fremfor huset hvor vi først ble kjent med Harry Potter! 


Rommet hans under trappen.


Potions classroom.


Diagon Alley, såå kult!


Og noe av det beste igjen.. Galtvort ♥ "Hogwarts will always be there to welcome you home".

Fantastisk opplevelse som jeg vil anbefale alle å få med seg dersom de er Harry Potter fans. Livet føles perfekt når man er der og så blir man litt fra seg når man må forlate det fine stedet med alle tingene du elsker. Fint å få med seg souvernirer fra butikken som er på slutten av runden. Kjempegøy å gå rundt i den butikken å se på alt man faktisk kan kjøpe med seg hjem. Mye koster, så spar penger til du skal dit! Kjøpte meg et par ting, og tenker å kanskje vise det frem her senere. Var selvfølgelig innom Ollivanders og ble valgt av en tryllestav ♥ Nerd. En av de beste dagene i hele mitt liv! Jeg har flere bilder, men det er så mye at jeg måtte bare velge noen til dette innlegget - da noen av de beste (viktigste) såklart. 

 

Én kommentar

Cynthia

13.02.2015 kl.23:53

Neste tur æ e mæ au :) <3

Skriv en ny kommentar

hits