Piknik ved vannkanten

I går gikk turen til Vågå igjen for å besøke Cynthia. Jeg elsker å være der! Vi dro ut på piknik i sommerværet og koste oss ved vannkanten. Sola varmet kjempegodt i går og det blåste lite, og om det kom et vindkast så var det varm vind. Det var kjempefint å ha piknik der og vi slappet av og koste oss godt. Etterpå dro vi over til den andre siden av vannet og så på en hest før vi reiste hjem til dem igjen. Jeg og Cynthia elsker hester! Nydelige dyr. Da vi kom hjem igjen gikk vi en kort tur med Milo før vi gikk inn og så på The walk of shame og Paradise Hotel og spiste mat. Vi kan å kose oss når vi er sammen for å si det sånn! Haha :-) 


Milooo ♥
Det var nære på at Cynthia klarte å brenne baguettene våre som vi skulle kose oss med til kveldsmat. Det gikk faktisk bra, og det er grove baguetter - så nei det er ikke lyse baguetter som har blitt halvbrent. Flink, Cynthia! Hun brenner nemlig maten ofte når den skal i stekeovnen eller på mikroen, haha!

Jeg hadde det som vanlig kjempe koselig på besøk og gleder meg til å komme tilbake. Er egentlig ganske greit å dra dit etter skolen og bare ta bussen til skolen dagen etter, eller eventuelt få skyss med noen, som jeg fikk denne gangen. Er deilig å få sitte på, så man slipper å gå på bussen så tidlig og bruke lang tid for å komme på skolen. Å bo lang unna hverandre funker det også, når man har sånne greie løsninger!

- Mathilde.

2 kommentarer

benediktenp

04.06.2014 kl.13:54

ååh, masse god mat :D kos deg masse idag!!!

Sunniva

05.06.2014 kl.11:36

:D

Skriv en ny kommentar

hits